Elevii de la „Traian Doda” din Caransebeș vor reprezenta județul Caraș-Severin la faza națională a concursului „Sanitarii pricepuți”


Crucea Roșie Caraș-Severin a organizat, în sala de sport a Colegiului Național „Mircea Eliade” din Reșița, faza județeană a concursului „Sanitarii pricepuți”.

Fiind singurul concurs pentru sănătate și prim ajutor din România, adresa atât elevilor din ciclul gimnazial, cât și celor de liceu, concursul „Sanitarii pricepuți” s-a bucurat și în acest an de un interes deosebit din partea elevilor și a profesorilor.

Școlile gimnaziale au fost reprezentate de 3 echipe și anume Colegiul Național „Mircea Eliade” din Reșița, Liceul „Hercules” din Băile Herculane și Școala Gimnazială din Fârliug.

La această secțiune, loul 1 a fost obținut de Colegiuol Național „Mircea Eliade” din Reșița.

Din rândul învățământului liceal au fost prezente echipaje de la Colegiul Tehnic Reșița, Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița și Colegiul Național „Traian Doda” din Caransebeș.

La această secțiune, locul 1 a fost obținut de liceenii de la Caransebeș, care vor reprezenta județul Caraș-Severin la faza națională ce va avea loc la Complexul de Servicii Cheile Grădiștii- Resort Fundata din județul Brasov.

„Sanitarii Priceputi” este singurul concurs pentru sanatate si prim ajutor de baza care se desfasoara in scolile din Romania din anul 1962 și este organizat de Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Ministerul Sanatatii Publice si Ministerul Administratiei si Internelor.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *