Elevii și studenții care participă la competiții în domeniul cercetării sau inovării pot primi burse sau premii

PNL susține performanța!

Elevii și studenții care participă la competiții în domeniul cercetării sau inovării pot primi burse sau premii de la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în cadrul programului „Henri Coandă”.

Aceste burse se adresează elevilor și studenților din România care participă la competiții internaționale unde realizează soluții tehnice.

Astfel, este posibilă acordarea unui număr maxim de 20 de burse de cercetare, pentru 20 de echipe de elevi și studenți, iar valoarea maximă a unei burse poate fi de 100.000 de lei.

Totodată, pentru prima oară în România, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării premiază rezultatele deosebite ale elevilor și studenților români, obținute la concursuri internaționale, care au presupus realizarea unui bun, serviciu sau a unei aplicații specifice cercetării aplicative și inovării.

Premiile ,,Henri Coandă” se acordă individual, pentru fiecare membru al echipei, astfel: 15.000 lei pentru locul I, 9.000 lei pentru locul II, 6.000 lei pentru locul III.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *