Ellie Goulding explorează emoția unei iubiri încheiate ce încă o ține captivă | Flux

Ellie Goulding explorează emoția unei iubiri încheiate ce încă o ține captivă în videoclipul senzual al noului single ”Flux”. Melodia va fi inclusă pe viitorul album al artistei.

Emoționanta baladă ”Flux” este produsă de Jim Elliot și Joe Kearns, videoclipul alb-negru fiind regizat de Rianne White.

“”Flux” e o piesă pe care am compus-o din toată inimă și care părea să capteze acel sentiment de neputință în fața depășirii unei iubiri din trecut, deși aceasta s-a încheiat cu un motiv. Simt că sunt într-o continuă stare de schimbare și regândire, iar asta mă împiedică să depășesc anumite lucruri cu ușurință,” a detaliat Ellie Goulding.

Noul single al artistei anunță lansarea celui de-al patrulea material de studio, LP care va explora emoții și sentimente neconștientizate de Ellie până acum.

“Pe acest album mi-am găsit inspirația în diferite relații și etape din viața mea. În ultimii doi ani am reușit pentru prima oară să-mi cronfrunt tehnicile de supraviețuire pe care le aplic la muncă – am refletat asupra felul în care a fi mereu în turneu, a susține concerte și a fi nevoită să par OK tot timpul, m-a afectat pe plan personal și și-a spus cuvântul asupra relațiilor mele.”

Anterior acestei piese, Ellie Goulding a lansat în colaborare cu Diplo și Swae Lee piesa ”Close To Me”.

Ellie Goulding este una dintre cele mai apreciate artiste britanice ale valului indie-pop. Piese precum ”Lights”, „Anything Could Happen” și „Burn” au ocupat poziții fruntașe în clasamentul single-urilor din UK, intrând în playlist-urile posturilor de radio de pretutindeni. În 2010, Ellie a devenit a doua artista care, în același an, s-a clasat pe prima poziție în cadrul sondajului BBC Sound Of, câștigând și premiul Critics’ Choice la Brit Awards. De asemenea, coverul ei după piesa lui Elton John, “Your Song”, a ocupat pozitia a 2-a în UK, un an mai târziu melodia fiind interpretată de artistă la nunta prințului William.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *