Fidget Cube, jucăria care te scapă de stres [VIDEO]

Nu e deloc simplu sa dai lovitura in afaceri cu o jucarie virala. Antreprenorii care au reusit insa, au facut-o, adica s-au imbogatit de-a binelea. “Fidget Cube” cu varul sau si mai popular “Fidget Spinner” – o jucărioară terapeutică de mici dimensiuni care a fost creată special pentru tratarea stărilor de nervozitate şi diminuarea efectelor acestora. Intr-o traducere libera ar suna “jucaria degetelor nelinistite”.

Cuburile, prevăzute cu butoane şi rotiţe, este destinat să-i ajute pe oamenii care tind să se joace cu degetele prea mult. Cuburile Fidget oferă mult mai multe forme şi posibilităţi de destresare: butoane, rotiţe, comutatoare, joystick-uri etc.

Prezentat ca un vector de calm la birou, la şcoală sau acasă, acesta a dat naştere la multe imitaţii după ce a fost unul dintre produsele vedetă ale platformei Kickstarter crowdfunding. Faptul de a nu avea astâmpăr nu mai trebuie să fie stigmatizat sau ridiculizat, au pledat inventatorii săi, fraţii americani Matthew şi Mark McLahan, cu ocazia lansării cubului, la sfârşitul anului 2016. Am ales acest studiu de caz ca sa vedem rapid cum se fac banii… gramada!

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *