Final de campanie electorală

În ultima zi de campanie electorală, primvicepreședintele PSD, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu l-a însoțit pe Silviu Hurduzeu, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Caraș Severin în tot județul. La finalul zilei Silviu Hurduzeu, Sorin Grindeanu și candidatul PSD la primăria municipiului Reșița, Ionuț Popovici au susținut o conferință de presă.

„În această campanie ne-am întâlnit cu mii de oameni, iar dacă ar fi să spun un cuvânt despre această campanie este că ne bucurăm că ne-am întâlnit cu cărășenii și am văzut în ochii lor speranță și bucurie. Campania o încheiem la Dognecea, acolo unde PNL nici măcar nu are candidat, ceea ce demonstrează că este complicat să treacă acolo cu pantzerele precum Rommel. Un ultim mesaj pentru cărășeni este acela de a se prezenta la vot și să voteze evident listele PSD, candidații PSD la funcția de primar și pe mine la președinția Consiliului Județean.”, și-a încheiat mesajul către cărășeni, președintele PSD Caraș Severin, Silviu Hurduzeu.

Candidatul PSD la Primăria municipiului Reșița, Ionuț Popovici a început discursul de final de campanie prin a mulțumi organizației  social democrate pentru susținere și pentru modul în care au participat la campanie. “Duminică nu este neapărat despre oamenii care vorbesc acum, despre candidați, este despre cărășeni, despre viitorii patru ani.”, a afirmat la final de campanie electorală, candidatul PSD pentru Primăria Reșița, Ionuț Popovici.

Sorin Grindeanu și-a început discursul prin ai felicita pe Ionuț Popovici și Silviu Hurduzeu pentru modul cum au făcut această campanie electorală. ” La început de campanie am făcut un apel pentru o campanie bazată pe proiecte, dar adversarii noștri politici din păcate nu au ținut cont de această rugăminte și au făcut o campanie electorală despre cât de răi sunt ceilalți. Acest stil de campanie electorală trebuie să înceteze și ar trebui ca oamenii să voteze pe Silviu pentru că este mai bun decât Dunca, pe Ionuț pentru că este mai bun decât Popa.  Candidații noștrii peste tot  au avut o campanie pozitivă, iar duminică se vor culege roadele. La nivelul Consiliului Județean PSD-ul va avea președintele Consiliului Județean și doi vicepreședinți , pentru că va avea majoritate simplă. Fac un apel să ne respectăm unii pe alții, și sunt convins că avem cei mai buni candidați.”, a afirmat la rândul său primvice-președintele PSD, Sorin Grindeanu.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *