În luna sărbătorilor de iarnă, Andra lansează melodia „Ninge Anul Asta De Crăciun“

Andra le-a făcut o surpriză fanilor, in prag de Sărbători. Artista a lansat un colind de suflet, cu un mesaj emoționant, care a ajuns instant la inimile oamenilor.

Premiera videoclipului a avut loc pe 2 Decembrie şi se bucură de un real succes pe Youtube. Piesa a inregistrat mai mult de 500,000 de vizualizări şi a intrat in trending pe locul #5. Andra apare in videoclip alături de familia ei iar scenele emoționante ne duc cu gândul la atmosfera de basm a acestei sărbători!

„Mama, tata, frați, acasă, amintiri, îmbrățișări… Asta înseamnă pentru mine Crăciun. Pentru cei care prețuiesc familia și oamenii buni din jurul lor, Crăciunul este Iubire. Vă mulțumesc că faceți parte din visul meu! Să aveți un Crăciun în tihnă, cu inimile deschise!”, mărturiseste Andra.
„Ninge Anul Asta de Crăciun” a fost scrisa de Zoe Flavia, iar clipul a fost filmat intr-un cadru magic, in Ibănesti, jud Mures.

Andra a dovedit în cei 18 ani de când urcă pe scenă că este un artist complex. Numită deseori cea mai bună voce din România, dar și o personalitate cu care se identifică diferite categorii de vârstă, cântăreața pop a reușit să pună frânturi din sufletul său în cele 14 albume de succes lansate până acum. Deţine numeroase premii pentru vocea şi performanţele ei, printre care „Cea mai bună solistă” şi „Cea mai bună voce feminină”, și face parte din cele mai iubite și mai urmărite formate de televiziune de la noi, printre care și „Românii au talent”. Andra reușește să rămână apropiată de fanii ei în Social Media, unde are milioane de urmăritori: peste 3,4 milioane pe Facebook și 1,7 milioane pe Instagram, iar pe YouTube are peste 1,3 milioane de abonați!

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *