Ioan Popa: Este momentul ca Președintele României să intervină în această criză stupidă!


Liderii PNL din Caraș-Severin iau atitudine față de războiul dintre Ludovic Orban și Florin Câțu, care riscă să rupă formațiunea politică în două. Ioan Popa și Romeo Dunca cer președintelui României să intervină.
Ioan Popa, președedintele filialei Reșița a PNL, a postat următoarele: „este momentul ca Președintele României să intervină în această criză stupidă, prelungirea ei aduce grave deservicii economiei și românilor în general!”
Și Romeo Dunca a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare.„Câțu a gresit sau USR-PLUS a greșit? Acum nici nu mai conteaza… Președintele nostru însă, dl Iohannis, nu mai are voie să greșească. Puneți pe dl Ciuca premier sau pe dl Bolojan dacă poate fi convins. Lăsați pe Câțu si pe Orban să se confrunte în mod liber la alegerile de la sfârșitul lunii și să ne vedem de lucru. Sunt atâtea de facut…Să aprobam PNRR- ul și să mergem mai departe cu alianța noastră de care inițial s-au speriat cei din PSD. Altfel aceștia vor culege roadele încă din prima ședință a guvernului minoritar care va trebui zi de zi cu compromisuri susținut. De fapt le culeg deja din plin…”

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *