Irina Rimes și Theo Rose au lansat videoclipul piesei „Stinge Luminile”, extrasă de pe soundtrack-ul filmului „Miami Bici 2”.

Irina Rimes și Theo Rose au lansat videoclipul piesei „Stinge Luminile”, extrasă de pe soundtrack-ul filmului „Miami Bici 2”.

„Stinge Luminile” te introduce cu ironie în lumea peliculei „Miami Bici 2”, lume în care visul american uneori pare roz, alteori e de lăsat în urmă. Piesa a fost scrisă de Irina Rimes și Alex Cotoi, care s-a ocupat și de partea de producție. Cântecul vine însoțit și de un videoclip special cu Irina Rimes, Theo Rose și scene în premieră din „Miami Bici 2”. A fost regizat de SAN, cu DOP Eugen Dedcov și produs de Loops Production.

„Strofele piesei sunt inspirate din primii 5 ani de când mă mutasem în România, mai precis în Crângași, de unde am învățat despre fondul de rulment și, în general, despre viața de la bloc. Am avut 2 ani o datorie de 4000 de lei la întreținere și de fiecare dată când băgam mâna în cutia poștală, mă rugam să nu fie vreo nouă factură. Scoteam reclame și răsuflam ușurați, că putem să mai ignorăm încă o zi obligațiile noastre de locatari. De fapt, când am scris piesa, încă nu știam că o voi cânta chiar eu, după care mi-am dat seama că face parte din istoria trăită chiar pe pielea mea și că mi-ar face chiar plăcere să povestesc asta prin cântec.

După decizia de a păstra piesa în repertoriul propriu și personal, m-am gândit la Theo Rose, cu care voiam de mult să colaborez și știam că și ea își dorește, după discuția dintr-o pauză de la Vocea României. Mă bucur mult că i-a plăcut piesa și că s-a pretat atât de bine pe vocea ei, pe care eu o consider una dintre cele mai frumoase din România”, a declarat Irina Rimes.

Theo Rose a adăugat:

„Îmi place să cânt ce scrie Irina. E una dintre preferatele mele, așa că am acceptat colaborarea aproape de dinainte de a asculta piesa. Mai tare a fost când mi-a povestit că textul piesei reflectă o perioadă din viața ei. E frumos să cânți despre lucruri adevărate, iar piesa <> spune adevărul multor români.”

Filmul „Miami Bici 2” va fi disponibil în cinematografe din 24 noiembrie și este cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, filmat în Los Angeles, Hollywood și Las Vegas.

„Miami Bici 1” este unul dintre cele mai de succes filme românești care a fost difuzat în cinematografe doar trei săptămâni din cauza pandemiei. De aceea, în premieră în România, cu trei săptămâni înainte de lansarea oficială „Miami Bici 2”, partea întâi va fi difuzată în cinematografe.

Cele două filme sunt regizate de Jesus del Cerro, cu Matei Dima și Codin Maticiuc în rolurile principale.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *