Juniorul Lucian Ștefan, argint la Internaționalele de seniori

Atletul Lucian Ștefan a obținut medalia de argint în proba de 3000 de metri la Campionatele Internaționale de seniori ale României, de la Craiova! Pe lângă medalia de argint, Lucian a realizat și un nou record personal.

 

Atletul caransebeșean Lucian Ștefan a obținut o nouă performanță la cea mai recentă competiție la care a participat. Este vorba de Campionatele Internaționale de seniori ale României, desfășurate la Craiova, unde lucian a obținut argintul în proba de 3000 de metri. Totodată, Lucian a obținut și un nou record personal, realizând timpul de 8:12,97s, record personal!
Cu această performanță s-a calificat, în premieră, la Campionatul Balcanic de seniori!

„Este mare lucru ca un junior să reprezinte încă 2 ani România la seniori. Campionatul Balcanic se va desfășura în 25-26 mai, la Izmir, în Turcia. Rezultatul de la Craiova a fost obținut cu ajutorul prietenilor lui, Alin Savlovschi și Ciprian Costin, cărora le mulțumim și cu ajutorul părinților atleților, care au făcut galerie. Felicitări, Lucian, felicitări, băieți, mulțumim antrenorilor voștri, părinților și sponsorilor noștri, Ghiță Teudan, Dan Avram, Ion Cubin si Cristina Man. Doresc să felicit întreaga echipă de juniori, care a obținut rezultate excelente la această ediție a Campionatelor Internaționale și felicitări antrenorilor lor și celor care au încredere în ei! Sper ca la Izmir să alerge și mai bine!”, a transmis antrenorul emerit Cristian Dragomir pe pagina sa de Facebook.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *