La Mulţi Ani, Dana Nalbaru!

Dana Nalbaru s-a nascut la Brasov, pe 23 octombrie 1976, si este una dintre cele mai bune voci feminine din tara.
A cantat alaturi de trupa Hi-q din 12 ianuarie 1997 pana in 2003, cand a parasit formatia pentru o cariera solo. Cat a fost in formatia Hi-q, alaturi de Mihai si Florin, si a intrat in atentia realizatorilor de televiziune si a organizatorilor de concerte.

Primul album al trupei a fost “The very best of Hi-q”, iar in 1999 au lansat al doilea album, primul lansat la nivel national “urasQbesc”. Tot in 1999 au aparut la “Teo si Mircea Show” la Antena 1, iar in aprilie la TVR, care au reprezentat o rampa de lansare pentru trupa, cei trei au inceput un tur prin tara.

In 2000 a aparut primul videoclip al trupei, iar in iulie 2000 au prezentat prima emisiune tv la Antena 1 “Totul va fi bine!” la Costinesti, iar intre octombrie 2000 si august 2001 au prezentat inca 4 sezoane ale aceleiasi emisiuni. Melodia “Totul va fi bine” a devenit hit foarte repede, ajungand pe primele pozitii ale topurilor si le-a deschis cariera de prezentatori in televiziune.

In 2008 Dana a revenit in muzica, cu o premiera in muzica romaneasca, o dubla lansare exclusive online prin care a oferit fanilor atat nou sau album “Parfum”, cat si un videoclip, a scos un dvd “Cum sa am grija de copilul meu”.

Dana Nalbaru este una dintre cele mai indragite cantarete de la noi, care a cunoscut faima pe vremea cand canta in trupa Hi-q, cand a cochetat si cu televiziunea, prezentand alaturi de colegii ei de trupa, emisiuni la tv. Apogeul carierei sale l-a reprezentat perioada cand canta in trupa Hi-q. A tinut prima pagina a ziarelor cand s-a casatorit cu actorul Dragos Bucur, dupa o relatie ce nu dura de foarte mult timp.

Dana Nalbaru a cucerit publicul cu talentul sau, fiind una dintre cele mai bune cantarete din Romania. Are numerosi fani pe care i-a castigat de pe vremea cand canta in Hi-q, care au sustinut-o si dupa ce a parasit trupa pentru a-si face o cariera solo. Dana a reusit sa cucereasca inima unuia dintre cei mai talentati actori din tara, Dragos Bucur, cu care este casatorita si are o fetita. Pe langa faptul ca este foarte talentata, Dana este si una dintre cele mai frumoase cantarete.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *