La Mulți Ani, Robbie Williams!

Robert (Robbie) Peter Williams s-a născut pe 13 februarie 1974 la Burlsem, Stoke-on-Trent, Londra şi este un cântăreț și compozitor englez extrem de îndrăgit pe plan internaţional. A devenit cunoscut din momentul formării trupei Take That în care a activat din 1990 până în 1995, iar mai apoi prin cariera sa solo fulminantă.

Williams a vândut peste 55 de miloane de albume, “Live at Knebworth” (2003) a devenit cel mai titrat concert din istoria muzicală a Marii Britanii; trei ani mai târziu a reuşit să intre în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut mai mult de 1.6 milioane de bilete pentru turneul său mondial (“Close Encounters Tour”). A fost desemnat cel mai mare / influent artist al anilor ’90, având la activ numeroase premii BRIT, ECHO, MTV şi Grammy. Robbie Williams a concertat pentru prima oară în România pe 17 iulie 2015 în Piața Constituției din București.

Evenimentul a facut parte din turneul ”Let Me Entertain You”. Fanii din România s-au bucurat de un playlist de tip ”Best Of”, ce a inclus majoritatea hiturilor lui Robbie Williams.

Sursa: wikipedia

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *