La Mulţi Ani, Victoria Caroline Beckham!

Victoria Caroline Beckham (n. Adams, 17 aprilie 1974) este o femeie de afaceri, creatoare de modă, scriitoare, actriță și cântăreață de origine britanică. Beckham și-a câștigat popularitatea la sfârșitul anilor ’90, când s-a alăturat formației pop Spice Girls și a fost poreclită Posh Spice de revista britanică Top of the Pops în iulie 1996. După despărțirea de Spice Girls a urmat o carieră muzicală solo, în decursul căreia a lansat mai multe discuri single. Primul dintre acestea, Out of Your Mind, a ajuns pe locul al doilea în UK Singles Chart, fiind cea mai bună clasare a ei de până acum. În timpul carierei solo, ea a semnat cu Virgin Records și Telstar Records.

Beckham a cunoscut și mai mult succes pe plan internațional odată cu cariera în modă. Aceasta a inclus crearea unei linii de blugi pentru Rock & Republic și mai târziu propria ei marcă, dVb Style. Beckham și-a creat propria linie de ochelari de soare și de parfumuri, intitulată „Intimately Beckham”, care a fost lansată în Regatul Unit și SUA. În asociere cu casele de modă Samantha Thavasa și Chen Shiatzy, ea a produs o gamă de genți de mână și de bijuterii. În plus, Beckham a lansat două cărți best-seller: o autobiografie și un ghid de modă.

Beckham a participat în cinci documentare și emisiuni de televiziune despre ea, inclusiv Being Victoria Beckham, The Real Beckhams și Victoria Beckham: Coming to America. Ea a apărut de asemenea într-un episod al serialului de televiziune american Ugly Betty și a făcut parte din juriul emisiunilor Project Runway, Germany’s Next Topmodel și American Idol. Ea este casatorită cu David Beckham și au împreună patru copii. În 2009, averea cuplului era estimată la 125 milioane £.

În 1980, după ce a văzut filmul Fame, Victoria a luat decizia de a urma o carieră muzicală,iar părinții au înscris-o la Școala de Teatru Jason.În 1991 Beckham a intrat la Laine Theatre Arts din Epsom, Surrey și a studiat dansul și modellingul.Ea a urmat Liceul Sf. Maria din Cheshunt, unde s-a simțit jenată de averea familiei sale și l-a implorat de multe ori pe tatăl său să nu o mai ducă la școală într-un automobil Rolls Royce. Ea a fost frecvent hărțuită și de multe ori s-a simțit tratată ca o străină. Mai târziu, Beckham a explicat că nu și-a făcut niciodată prieteni, iar ceilalți copii ar fi aruncat cu pietre în ea.În cele din urmă ea a devenit membru al unei trupe numite Persuasion.

Pe 13 septembrie 2001 Beckham și-a lansat prima sa carte, o autobiografie intitulată Learning to Fly.Titlul a fost inspirat din versul unei melodii din comedia muzicală Fame, pe care Beckham a urmărit-o în copilărie. Versul din care s-a inspirat a fost: „I’m gonna live forever, I’m gonna learn how to fly.” („Voi trăi pentru totdeauna, voi învăța cum să zbor.”) Cartea descrie copilăria, perioada alături de Spice Girls, căsătoria, viața de familie, precum și cariera acesteia. Learning to Fly a devenit în 2001 a treia cea mai bine vândută carte nonficțiune din Regatul Unit, fiind vândută în peste 500.000 de exemplare. Cartea a fost promovată și prin intermediul apariției unui invitat de marcă la emisiunea Parkinson, urmărită la acel moment de nouă milioane de telespectatori. Publicațiile Hello!, The Daily Mail și The Mail on Sunday s-au alăturat pentru a cumpăra drepturile de a previzualiza și serializa cartea înainte de publicare. Suma plătită de acestea a fost estimată la aproximativ 1 milion £.

Beckham a fost citată de un jurnalist spaniol în 2005 spunând: „N-am citit niciodată o carte în viața mea.” Ea a explicat ulterior că a fost o greșeală de traducere a interviului tipărit original în spaniolă, spunând că de fapt niciodată nu a avut timp să termine de citit o carte deoarece a fost mereu ocupată cu copiii ei.

A doua carte a Victoriei Beckham, un ghid de modă intitulat That Extra Half an Inch: Hair, Heels and Everything In Between, a fost publicată pe 27 octombrie 2006.Aceasta conține sfaturile lui Beckham în materie de modă, stil și frumusețe, dar și fotografii realizate de Mario Testino, Annie Leibovitz și Steven Meisel. That Extra Half an Inch: Hair, Heels and Everything In Between a devenit de asemenea un best-seller, fiind vândută în peste 400.000 de exemplare în Regatul Unit în format hardcover. Drepturile de autor au fost vândute pentru SUA, Olanda, Japonia, Portugalia, Lituania, Rusia și recent China.

În 1997 Victoria a început să flirteze cu fotbalistul David Beckham după ce s-au cunoscut la un meci de fotbal pentru caritate, determinându-l pe acesta să-i ceară o întâlnire. Despre prima lor întâlnire ea a declarat: „Nu știam cine era cu adevărat. Nu le-am avut niciodată cu fotbalul.” Cei doi și-au anunțat logodna în 1998, fiind porecliți „Posh și Becks” de mass-media. Pe 4 iulie 1999 au fost căsătoriți de episcopul din Cork, Pavel Colton, la Castelul Luttrellstown din Irlanda, fapt care a atras atenția presei. Gary Neville, coechipierul lui David, a fost cavalerul de onoare, iar băiatul celor doi, Brooklyn, a fost purtătorul inelului. Majoritatea presei a fost ținută departe de ceremonie ca urmare a unui acord de exclusivitate cu revista OK!, dar fotografiile cu David și Victoria stând pe tronurile de aur au fost permise. Pentru recepția nunții a fost angajat un număr total de 437 de oameni, ale căror costuri au fost estimate la 500.000 £. Cuplul a cumpărat ceea ce avea să devină cea mai cunoscută casă a lor pentru 2,5 milioane £ în 1999; proprietatea care se întinde pe o suprafață de 97.000 m² a fost denumită ulterior Palatul Beckingham de mass-media.

Victoria și David Beckham au împreună patru copii: fiii Brooklyn Joseph (n. 1999, Westminster, Londra),Romeo James (n. 2002, Westminster,Londra), Cruz David (n. 2005, Madrid, Spania); și fiica Harper Seven (n. 2011, Los Angeles). Elton John și David Furnish sunt conform surselor nașii lui Brooklyn și Romeo, iar nașa lor este Elizabeth Hurley. Înainte de nașterea lui Harper, Victoria și David au declarat că și-au dorit din suflet o fată.

sursa: wikipedia

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *