“Lacrimi și pumni în pereți” din Los Angeles de la Carla’s Dreams | Official Video

Carla’s Dreams revin cu single-ul “Lacrimi și pumni în pereți”, o piesă de dragoste cu un mesaj puternic, compusă de artiști și produsă de Alex Cotoi.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de aceeași echipă cu care Carla’s Dreams lucrează de obicei – BR Films – Roman Burlaca (regizor) și George Secrieru (DoP). Filmările au avut loc în Los Angeles, cu personaje expresive, cu dansatori care subliniază mesajul piesei prin coregrafie.

Tot anul acesta, Carla’s Dreams au lansat “Pe umerii tăi slabi”, cu peste 8 milioane de vizualizări și “Monomaniac”, prezentată în premieră la show-ul de la Arenele Romane cu peste 6 milioane de vizualizări.

Single-ul anterior “Beretta” are peste 34 de milioane de vizualizări, iar “Până la sânge” are peste 27 milioane de vizualizări.

[insert_php]
include ‘reclame.html’;
[/insert_php]

În weekend, Carla’s Dreams au urcat pe scena principală de la Neversea într-un show live în fața a zeci de mii de oameni.

Carla’s Dreams au susținut un nou concert la Arenele Romane “Monomaniac” de pe 5 mai, pentru al treilea an consecutiv, un eveniment sold out, în fața a 5000 de fani, veniți să se bucure de muzica artiștilor lor preferați.

Show-ul de la Arenele Romane a fost o producție impresionantă, cu efecte speciale, peste 300 de aparate de lumină inteligentă, 150mp2 de ecran led, surse puternice de laser, grafică vizuală dedicată conceptului Monomaniac, live feed Instagram înainte de show (pozele celor care postau pe Instagram și foloseau hashtag-ul #Monomaniac, apăreau pe ecrane, zece copii din corul radiodifuziunii la piesa “Unde”, Ana Munteanu desene live în nisip la piesele “17 ani”, “Formula apei”, “Frica” și “Animal de pradă”, tenori la “Beretta”, 18 balerine mici în alb și o balerină în negru pentru “Imperfect”, toți cei 5000 de oameni din Arene cu mănuși albe pentru “Ne bucurăm în ciuda lor” și invitații speciali ai serii: Blacklist cu piesa “Tequila”.

Din piesele interpretate nu au lipsit nici “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Cum ne noi”, “P.O.H.U.I”, “Pe umerii tăi slabi” sau “Hobson’s Choice”.

În 2017, Carla’s Dreams au susținut un concert în fața a peste 5000 de fani la Arenele Romane pentru lansarea albumui “Antiexemplu”, iar în 2016, un eveniment sold out pentru lansarea albumului “NGOC” cu invitați speciali Loredana Groza, Delia, Antonia.

Anul trecut, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube unde au peste 605 000 000 de milioane de vizualizări. Cu această ocazie, artiștii au decis să lanseze piesa „Frica” drept cadou pentru fanii.

Sursa: Global Records

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *