Liberalii au stabilit candidatul pentru Caransebeș

Biroul Politic Județean al Filialei PNL Caraș-Severin, s-aîntrunit în ședință de lucru și a stabilit cu unanimitate de voturi, încă doi candidați la funcțiile de primar. Cu același prilej a fost desemnat și președintele interimar al PNL Caransebeș.
Candidatul la funcția de primar al municipiului Caransebeș a fost desemnat deputatul Dumitru Rujan, care, la propunerea actualului președinte Andrei Ungur, a preluat și funcția de președinte interimar al Organizației Municipale Caransebeș. De asemenea, pentru comuna Bănia a fost desemnat să candideze din partea PNL actualul viceprimar, Păun Ciortuz.

Conform unor surse liberale, candidatura lui Dumitru Rujan a fost stabilită în urma unui sondaj în care acesta a ieşit pe primul loc. Totodată, Biroul Politic Județean al Filialei PNL Caraș-Severin a stabilit componența delegației formată din 23 de liberali (14 de drept și 9 aleși) care vor participa la Consiliul National al Partidului Național Liberal, ce va avea loc în data de 17 Februarie la București, unde se va stabili si fuziunea prin absorbție cu ALDE.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *