Marius Isac, propus vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin


Bătălia internă PNL pentru postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, se pare, că s-a încheiat amiabil. Dacă inițial pentru postul de vice intraseră în bătălie Daniel Surdu și Marius Isac, primul s-a retras lăsându-i lui Isac postul promis încă din campania electorală din septembrie.
„A fost votat în Biroul județean al PNL, pentru a fi propus în ședința CJ ca vicepreședinte, Marius Isac. Mulțumesc, în primul rând, dlui Daniel Surdu pentru renunțarea la a candida, în spiritul unității organizației și pentru eliminarea oricărei posibile divergențe.
L-am propus pe dl Isac, în afara calităților lui, și datorită simplului fapt de a se a fi aflat în ultimele 4 luni, zi de zi, alături de mine. Când te obișnuiești cu prezența unui om, nu sesizezi întotdeauna efortul altora de a munci pentru succesul întregii echipe…
Mulțumesc dlui Marcel Vela pentru verticalitate și pentru respectarea promisiunii de a ține cont de ceea ce eu cred că trebuie făcut la Consiliul Județean. Mulțumesc tuturor membrilor Biroului județean, care au făcut un efort susținut în a mă sprijini și fără de care nu am fi câștigat alegerile locale. În urma exemplului de azi prin care propunerea mea a fost cu majoritate susținută, mă văd obligat din nou să nu greșesc prin măsurile pe care le voi lua din dorința de a schimba în bine viața oamenilor din județ. Suntem o echipă unită, care va aduce normalitate în Caraș-Severin”
, a postat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, pe pagina sa de facebook.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *