[VIDEO] Mărșăluitorii de top ai Reșiței, se află în cantonament în Portugalia!

Cei mai reprezentativi sportivi ai clubului Sportiv Universitatea Reșița, mărșăluitorii Marius Cocioran și Narcis Mihăilă, fac pregătiri intense în această perioadă în Portugalia. Prima competiție la care participă cei doi ateți, se desfășoară în data de 5 martie la Timișoara. Este vorba de Campionatele Naționale de 20 km marș.

Scopul principal este să obțină puncte în clasamentul internațional, pentru a se califica la competițiile majore, precum Campionatele Mondiale de la Budapesta sau Jocurile Olimpice din 2024. După competiția de la Timişoara, în data de 25 martie, vor avea loc și Campionatele Naționale de 35 km marș, competiție ce se va desfășura în Slovacia, la Dudice.

Anul compețional 2022 s-a încheiat cu rezultate remarcabile obținute de mărșăluitorii reșițeni, Marius Cocioran şi Narcis Mihăilă.
Marius Cocioran a devenit cetățean de onoare al Reșiței. Deține recordurile naționale la probele de 35 kilometri și 50 kilometri marș.
În iulie, anul trecut, Marius Cocioran a încheiat pe locul 38 în proba de 35 kilometri marş la Eugene, Oregon în Statele Unite ale Americii.
Aceștia se pregătesc intens încă de pe acum pentru jocurile
olimpice ce vor avea loc în Franta la Paris în anul 2024.

După 18 ani de activitate, Clubul Sportiv Universitatea Reșița se poate lăuda cu peste 1000 de medalii cucerite de sportivii legitimați la campionatele naționale și internaționale oficiale.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *