Martin Garrix şi Tove Lo fac echipă pe un nou hit house intitulat „Pressure”

Martin Garrix şi Tove Lo fac echipă pe un nou hit house intitulat „Pressure”. Piesa a primit un videoclip la începutul acestei luni, un material vizual fascinant cu personaje ce par luate din filme de Lynch, Cyberpunk 2077 şi universuri distopice.

Vedeta piesei „Pressure” este basul, care abundă şi imprimă un ritm sacadat şi cumva lasciv, suav acestui track. Videoclipul spune o poveste SF, a unui soi de Terminator feminin, care caută un chirurg sadic trimis să îi lase fără ochi pe cei capturaţi. O poveste cu roofies puse în băutură devine o dramă e unei femei ce rămâne fără vedere, dar devine un asasin bionic. Ea se află în căutarea chirurgului care i-a luat ochii. Terminatorul are acum cătare bionică şi e gata de răzbunare.

Martin Garrix s-a ocupat de instrumentalul şi mixajul noii piesei, iar DJ-ul vine după un an 2020 în care a lansat piesa „Down”, colaborare cu Clinton Kane, dar şi „Higher Ground” alături de John Martin. A lansat şi alte 3 track-uri sub numele de YTRAM, din zona deep house. „Pressure” e totuşi prima sa piesă din 2021, cu Tove Lo la voce. Artista de 33 de ani este o maestră a dark pop-ului suedez şi a lansat albumul „Sunshine Kitty” în 2019. Trebuie să apară în filmul „The Emigrants” în acest an, debutul său pe un lung metraj, după 3 apariţii în scurt metraje.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *