Medalii de aur, argint și bronz la turneul internațional Cupa „Temerarul” desfășurat la Sibiu

Sportivi legitimați la secția de judo din cadrul CS Energetica – CSM Caransebeș și Clubul Sportiv Oțelu Roșu au participat recent la turneul internațional de judo Cupa „Temerarul”, de la Sibiu, unde au reușit să obțină rezultate deosebite. La competiție au participat aproximativ 600 de sportivi din mai multe țări. Sportivii din județul nostru au obținut numeroase medalii.

 

Echipa de judo din cadrul Clubului Sportiv Oțelu Roșu și sportivi legitimați la CS Energetica – CSM Caransebeș au participat și au reprezentat cu succes cluburile la care activează, la turneul internațional Cupa „Temerarul” desfășurat la Sibiu. Sportivii au urcat pe podium și au cucerit medalii de aur, argint și bronz.

La acest turneu internațional au participat sportivi din țări precum Italia, Austria, Bulgaria, Bosnia-Herțegovina, Cehia, Republica Moldova și bineînțeles mulți sportivi din România. Au participat peste 600 de judoka.

Sportivele de la Clubul Sportiv Oțelu Roșu au demonstrat încă o dată, că munca depusă, ambiția și determinarea lor sunt de invidiat.

Sportiva Oprișor Amirah a cucerit medalia de aur la categoria Under 14 ani la categoria de 57kg. Lup Casiana, Blagoe Dariana și Margan Alisia, la categoriile de vârste Under 14 și Under 12 ani au cucerit fiecare câte o medalie de bronz , iar mezina echipei, Opârlescu Dariana a obținut, de asemenea, o medalie de bronz la categoria U12, 44kg.

„Suntem foarte mândri că fac parte din această echipă și că ne reprezintă atât de bine oriunde concurează.

Rezultatele obținute astăzi de fetele noastre sunt excelente.

Aceste rezultate nu sunt întâmplătoare. Ele reflectă munca susținută, cu pasiune și dăruire, a fetelor noastre, dar și a celor care le susțin și care le îndrumă cu pricepere și dragoste pentru acest sport.

Felicitări, fetelor, sunteți o adevărată sursă de inspirație, un exemplu și o sursă de măndrie pentru comunitate noastră ! ” – transmit reprezentanții Clubului Sportiv Oțelu Roșu pe pagina de social media.

 

Și sportivii de la Caransebeș s-au descurcat foarte bine la competiție.

Astfel, la Under 12 ani, Heghedis Marc, la categoria 30 kg, a obținut medalia de bronz, la U14, Ianchiș Maria, la categoria 48 kg, a câștigat medalia de argint, Litu Adriana, categoria +63 kg, a luat medalia de aur, iar la U16,Heghediș Raluca, categoria 44 kg, a obținut medalia de bronz.

De asemenea, Cîrcu Gabriela, la categoria 52 kg a terminat competiția pe locul 5.

Sportivii la Caransbeș sunt pregătiți de antrenorul Ion Radu.

„Felicitări echipei C.S.M Caransebeș pentru victoria lor în competiția de judo de la Sibiu. Performanțele în sporturi precum judo aduc mândrie orașului și comunității respective. Continuați să vă străduiți și să vă antrenați pentru a obține și mai multe succese în viitor!”- Transmit reprezentanții CSM Caransbeș pe pagina de socializare.

 

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *