Mix incredibil de voci și o linie melodică molipsitoare, „Bola Rebola” de la Tropkillaz, J Balvin, Anitta ft. MC Zaac

J Balvin, unul dintre cei mai iubiți artiști reggaeton, și Anitta, cântăreața din Brazilia, se alătură proiectului Tropkillaz și, împreună cu MC Zaac, lansează „Bola Rebola”, o piesă care promite să cucerească încă de la primele acorduri.

Colaborarea redă un mix incredibil de voci și o linie melodică molipsitoare. „Bola Rebola” are ritmuri alerte de bass, care te invită instant la dans. Anitta condimentează această piesă cu prezența ei, care nu va putea fi trecută cu vederea, iar J Balvin este remarcat imediat datorită versurilor sale. Videoclipul prezintă peisajul cultural sud-american plin de culoare și spiritul de petrecere specific locului.

„Bola Rebola” este o combinație de genuri, care promovează mișcarea „Baile Funk”, născută în Rio de Janeiro, și continuă linia de hit-uri lansate în acest spirit, alături de „Olha a Explosao”, „Parado No Bailao” și „Bum Bum Tam Tam”.

Jose Alvaro Osorio Balvin, cunoscut sub numele de scenă J Balvin, este un artist columbian de reggaeton. Balvin s-a născut în Medellin, cel mai mare oraș din Antioquia, unde, de la o vârstă fragedă, a început să fie interesat de rap, dance, champeta și bachata. Cântărețul a atins culmile succesului cu celebra piesa „Tranquila”, iar, în prezent, este unul dintre cei mai bine vânduți artiști peste hotare din America Latină.

J Balvin, Nicky Jam și Ozuna urmează să concerteze în România la El Carrusel Festival 2019.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*