Nicole Cherry, rareș și Bogdan DLP Te-au Așteptat

O colaborare la care până acum fanii puteau doar visa, Nicole Cherry, rareș și Bogdan DLP s-au adunat pentru a cânta împreună o nouă piesă de pe coloana sonoră a filmului ,,Romina VTM”, ce urmează a fi lansat în luna ianuarie. ,,Te-am Așteptat” reprezintă mesajul unei inimi frânte, care e gata să ofere o a doua șansă pentru persoana iubită și să îi dea timpul necesar, de dragul vremurilor bune.

Muzica și producția au fost realizate de Alex Cotoi.

,,Piesa ,,Te-am Așteptat” nu e doar o combinație armonioasă dintre vocile noastre, dar și dintre stilurile noastre specifice. Ne-am jucat fiecare în felul nostru pe ea și sper să vă placă și vouă.” ne spune Nicole Cherry.

,,Îmi place mult joculețul ăsta în care noi vă livrăm piese din soundtrack, una câte una, iar voi încercați să vă dați seama ce vă așteaptă în „Romina VTM”. Bucurați-vă de piese până la lansarea din 2 ianuarie.” ne spune rareș.

,,O super plăcere să colaborez pe piesa asta cu Nicole și rareș. ,,Te-am Așteptat” e o piesă de suflet, de inimi rănite și sper să vă placă și să ne întâlnim să o cântăm live.” ne spune Bogdan DLP.

,,Romina VTM” este un nou film românesc, fiind o combinație omogenă între musical și comedie romantică, care se va lansa pe 2 ianuarie 2023 în toate cinematografele din țară. Printre numele din distribuție se numără și Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Tzanca Uraganu, YNY Seby, Costel Biju, Rareș Mariș, Cristina Pucean și mulți alții. Pelicula este produsă de Vidra Production, alături de Selly Media Network.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *