Noi locuri de parcare sunt scoase la licitație la Caransebeș!


Primăria Caransebeș a anunțat faptul că noi locuri de parcare de reședință au fost scoase la licitație.

În perioada 18 iunie – până pe data de 27 iunie, în intervalul orar 08-16.00, persoanele fizice care domiciliază sau au stabilă reședința în imobilele arondate parcărilor pot depune cereri pentru atribuirea unui loc de parcare. Cererile se pot depune online pe site-ul primăriei Caransebeș, caransebeșcityon.ro, sau mai pot depune cereri asistați la Compartimentul de verificare, ocupare Domeniul Public, Parcări și Utilități Publice, cu sediul pe strada Vasile Alecsandri nr.12.
Imobilele arondate parcărilor sunt
– pentru locurile de parcare de la nr.1 la nr.6 – Piața Pipirig – bl 55 (sc. A și sc.B)ȘI BL. 56 B, sc A- strada Ardealului, nr.112.
– pentru locurile de parcare amenajate pe str. G.Buitu, bl.12.-bl. nr.12, Sc A și bl. nr.14 (sc B și sc. C)- strada G Buitu
– pentru locurile de parcare amenajate pe str. Șt. Velovan, bl1,- bl 1, sc A- Strada ȘT. Velovan și bl. 11, sc A- Str. P. Chinezu
– pentru locurile de parcare amenajate pe str. Balta Sărată- ANL- bloc nr.33 ANL.

Atribuirea locului de parcare se face pentru o perioadă de trei ani, de la data atribuirii. Tariful de bază/ prețul de pornire al licitației este de 182 de lei pe an.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *