O nouă captură de petarde în Caraș-Severin! 30 kilograme de articole pirotehnice au fost ridicate de către polițiștii cărășeni!


În cursul zilei de ieri,  20 decembrie, polițiști din cadrul  Secției 5 de Poliție Rurală din Bocșa și reprezentanți ai Departamentului  Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin au oprit în trafic, în comuna Berzovia, o mașină  care circula din direcția Berzovia către Vermeș, în interiorul mașinii fiind găsite peste 30 de kilograme de articole pirotehnice deținute ilegal de un bărbat de 32 de ani din Berzovia.

Petardele, de diferite categorii și mărci, au fost ridicate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare regimului materiilor explozive și orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și continuă cercetările în acest caz.

În perioada următoare, polițiștii cărășeni continuă acțiunile în vederea prevenirii unor astfel de incidente, a victimizării populației din cauza folosirii necorespunzătoare a materialelor pirotehnice și a nerespectării prevederilor legale pe această linie.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *