O singura Femeie. O mie de sentimente!

Stiu ca ma Iubeste atunci cand o simt ca se bucura cand ajung acasa, ca se intristeaza atunci cand plec. Stiu ca ma Iubeste cand e ingrijorata de durerea mea de cap si nu mai spune nimic de a ei. Stiu ca ma Iubeste cand fiecare zambet al ei imi spune: Te Iubesc!

E imposibil sa traiesti fara sa poti iubi. Asa cum o iubesc eu pe Ea. Asa cum o ador in fiecare zi de dimineata, asa cum o mangai cu ochii inchisi peste obraji, asa cum ii trec mainile prin parul moale, asa cum o trag inapoi in pat atunci cand ea se ridica sa plece. Nu poti sa nu o iubesti asa cum este ea, cu pielea ei alba si fina, cu gatul ei dezgolit si cu buzele ei mult prea dulci. Inchid ochii si imi imaginez … Imi imaginez cat de greu imi va fi atunci cand va pleca. Am memorat si rememorat acest episod de nenumarate ori la fel cum memorezi o poezie sau un colind intr-o noapte frumoasa de iarna.

Nu am cum sa nu o iubesc atunci cand tot ce vine de la ea ma face fericit. Ma face sa imi aduc aminte de copilarie, de prietenie, de fericire si de mine. Atunci cand ea ma intregeste, cand tot universul ei se contopeste cu al meu si cand amandoi incercam sa prelungim aceasta stare euforica.

Ea m-a facut fericit. Si ma face fericit. Asa cum poate un barbat sa fie fericit. Un barbat orgolios va avea intotdeauna ”pretentii de la fericire”. Va sti intotdeauna sa verifice de doua ori inainte de a porni pe acest drum … al fericirii! In schimb, ea a reusit sa demonteze tot acest mit. A reusit sa imi topeasca toti ghetarii, sa imi darame toate zidurile si sa ma faca sa simt … din nou! Nu exista sentiment mai placut decat atunci cand SIMTI! Cand o simti. Cand simti totul in jurul tau. Cand esti orb la tot ce misca aievea si cand esti surd la tot ce trece pe langa urechile tale. Pentru ca ea esti tu. Iar tu esti ea.

Orice sarut al ei, orice cuvant rostit in soapta, orice zambet asternut, orice atingere fina. Atunci cand va priviti in ochi, totul e tacere. Dar nu e tacerea aceea morbida. Nu este acea tacere care impietreste suflete. Este tacerea iubirii. A doi oameni care au asteptat unul dupa celalalt si apoi s-au gasit. Intr-un final s-au gasit si nu mai vor sa plece.

O mie de sentimente petrec in acest suflet si… Plang!

Dar Te Iubesc! Si stii de ce?

Pentru ca eu te tin in brate si atunci cand nu esti langa mine! 🙂

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *