Multi barbati ajung in patul unei femei putini raman acolo

Unii au intrat pe ușa din fața si au ieșit pe cea din spate. Alții s-au împiedicat de pragul inimii tale inainte de a se descălța cu totul. Unii au fost invitați in Speranta ca vor rămâne iar alții s-au autoinvitat doar pentru a pleca inainte de crapatul zilei. 🙂 Una a apăsat butonul de play, in ideea unei iubiri ce poate lua naștere chiar acum, iar alta l-a apăsat pe cel de stop, încă inainte de a începe.

Unora le-a plăcut mai mult filmul la care ați fost decât de tine iar altora le-a fost mai greu sa se despartă de telefon decat de trupul tău cald ce l-a simțit atât de rece pe al lui. Cu unii ai râs cand i-ai întâlnit si ai plâns cand i-ai văzut plecați. 🙂 Barbati ce ti-au încântat mintea la cafeaua de dinainte si cei care nu se gândeau decât la Țigara de după. :)))

Pentru unul era la revedere iar pentru altul un binemeritat adio. Unii te puneau in versuri iar alții încurcau strofele seducției cu zâmbetul pe buzele lui, nu ale tale. 🙂 Unora le-ai șters numarul de telefon din prima zi iar altora, imaginea din inimă. Unul iti dădea aripi iar altul ti le tăia.

Multi barbati ajung in patul unei femei. Puțini ramân acolo. Acolo unde?

In suflet. 🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *