Pentru cărășenii aflați în căutarea unui loc de muncă, peste 120 de noi posturi vacante sunt puse la dispoziție de către angajatorii din județ

Agenția Județeană penru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș Severin a publicat peste 120 de noi posturi vacante în Reșița, Caransebeș, Bocșa, Oravița și Băile Herculane.
Cele mai multe locuri de muncă sunt la Reșița în număr de aproape 70 de posturi. Dintre acestea, 30 de posturi sunt pentru muncitor necalificat la demolarea clădirilor, 12 posturi sunt disponibile pentru manipulant marfă, 10 posturi sunt disponibile pentru lucrător comercial, 5 posturi de confecționer.
La Bocșa sunt disponibile 45 de locuri de muncă vacante. Dintre acestea, angajatorii pun la dispoziție 6 posturi de electrician constructor montator aparataj și cabluri de joasă tensiune, tot 6 posturi pentru tehnician electromecanic și sudor, 4 posturi sunt disponibile pentru gestionar depozit, tot 4 posturi pentru magazioner, 3 posturi pentru inginer automatist, și 2 posturi pentru motorist (mecanic motoare DIESEL).
La Băile Herculane sunt disponibile 11 posturi. Dintre acestea, 6 sunt pentru muncitor necalificat, 1 post de ajutor de bucătar, 1 post de vânzător, 1 post de pizzar și 1 post de lucrător la bucătărie.
La Caransebeș este disponibil un singur loc de muncă pentru îngrijitor bătrâni la domiciliu, iar la Oravița un singur post pentru muncitor necalificat.
Cei interesați pot obține detalii suplimentare desore locurile de muncă disponibile, online pe situl AJOFM, de asemenea, la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin, situat în Reşiţa, pe strada Traian Lalescu, nr.17 sau sunând la numărul de telefon pus la dispoziție 0255-212160.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *