Pentru cărășenii aflați în căutarea unui loc de muncă, peste 200 de noi posturi vacante sunt puse la dispoziție de către angajatorii din județul Caraș-Severin!

Agenția Județeană penru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș Severin a publicat peste 200 de noi posturi vacante în Reșița, Bocșa, Oțelu Roșu, Oravița și Băile Herculane.
Cele mai multe locuri de muncă sunt la Reșița în număr de aproape 160 de posturi. Dintre acestea, 50 de posturi sunt pentru muncitor construcții, 30 de posturi pentru muncitor necalificat la demolarea clădirilor, 16 posturi pentru muncitor necalificat, 10 posturi sunt disponibile pentru controlor calitate, tot 10 posturi sunt disponibile pentru confecționer asamblor articole textile și pentru muncitor necalificat în insdustria confecțiilor. Mai sunt disponibile 5 posturi pentru manipulant marfă și pentru confecționer și 3 posturi pentru lucrător gestionar.
La Bocșa sunt disponibile 45 de locuri de muncă vacante. Dintre acestea, angajatorii pun la dispoziție 6 posturi de electrician constructor montator aparataj și cabluri de joasă tensiune, tot 6 posturi pentru tehnician electromecanic și sudor, 4 posturi sunt disponibile pentru gestionar depozit, tot 4 posturi pentru magazioner, 3 posturi pentru inginer automatist, și 2 posturi pentru motorist (mecanic motoare DIESEL).
La Băile Herculane sunt disponibile 2 posturi pentru șofer transport marfă.
La Oțelu -Roșu este disponibil un singur loc de muncă pentru ambalator manual.
Și la Oravița sunt disponibile 6 locuri de muncă. Un post pentru ifronist, unul pentru brutar, 2 posturi pentru muncitor necalificat ambalare, și 2 posturi pentru manipulant marfuri.
Cei interesați pot obține detalii suplimentare desore locurile de muncă disponibile, online pe situl AJOFM, de asemenea, la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin, situat în Reşiţa, pe strada Traian Lalescu, nr.17 sau sunând la numărul de telefon pus la dispoziție 0255-212160.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *