Peste 215.000 lei!!! Aceasta este valoarea amenzilor date de oamenii legii șoferilor care nu au respectat regulie de circulație… în doar 3 zile

Peste 215.000 lei!!! Aceasta este valoarea amenzilor date de oamenii legii șoferilor care nu au respectat regulie de circulație și asta în doar 3 zile.

Dintre acestea, 300 de amenzi au fost date pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 110 permise de conducere, dintre care cele mai multe pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, mai exact 87, restul fiind reținute pentru depășirea limitelor legale de viteză cu mai mult de 50 km/h.

Menționăm că în ultimele 2 săptămâni, pe DN 6 au fost înregistrate 5 accidente rutiere soldate cu 6 persoane decedate, 2 persoane rănite grav și 4 persoane rănite ușor, anul trecut în aceeași perioadă fiind înregistrat un singur accident rutier, soldat cu o persoană rănită grav.

Cele 5 accidente rutiere s-au produs pe fondul nerespectării regulilor privind depășirea, nepăstrării distanței intre vehicule, vitezei neadaptate la condițiile de trafic și altor preocupări de natură a distrage în mod periculos atenția în timpul condusului.

Respectați regulile de circulație, transmit polițiștii.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *