Peste 400 de locuri de muncă la Bursa generală a locurilor de muncă

La Bursa generală a locurilor de muncă organizată de către Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin la Reșița și la Caransebeș astăzi, 17 mai,  și-au anunțat participarea un număr de 60 de agenți economici, 45 la Reșița și 15 la Caransebeș. Aceștia vor pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 437 locuri de muncă, 317 la Reșița și 120 la Caransebeș.
La Bursa de la Reșița, meseriile în care vor fi disponibile cele mai multe locuri de muncă sunt cele de electrician, lacatus, agent securitate, operator tratare si epurare apa uzata (muncitor necalificat), confectioner, lacatus constructii metalice, lucrator salubritate, zidar, strungar, sudor, inginer electromecanic, lucrator comercial și agent transporturi, iar la Bursa de la Caransebeș, , meseriile în care vor fi disponibile cele mai multe locuri de muncă sunt cele de agent securitate, conducator auto transport rutier de marfa, asfaltatori, dulgher (exclusiv restaurator), fierar betonist, masinist la masini pentru terasamente (ifronist), tamplar universal, electrician constructii, inginer C. F. D. P. , mecanic utilaje, sudor, ospatar, instalator incalzire centala si gaze, lacatus și mecanic auto.
Pentru persoanele cu studii superioare vor fi disponibile 29 de locuri de muncă de ingineri de diferite specializari, iar pentru persoanele fara calificare, vor fi disponibile locuri de muncă de ajutor bucatar, spalator vase, femeie de serviciu și muncitor necalificat.
Bursa va debuta la ora 9 și se va desfăşura la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița (P-ţa Traian Vuia nr. 4) şi la sediul Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeș (P-ța I. Dragalina nr. 2).

Deoarece în cadrul Bursei este oferită posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant,toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional, sunt invitate să participle la Bursă, pentru a lua decizia optimă în ceea ce priveşte cariera lor.
Informatii suplimentare privind organizarea Bursei pot fi obtinute la telefon 0255/212160.
Participarea la acest eveniment este gratuită.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *