Peste 50 de noi locuri de muncă vacante în județ!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin a anunțat faptul că în această săptămână în județ sunt disponibile peste 50 de locuri de muncă.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Caraș-Severin a anunțat faptul că angajatorii au pus la dispoziție pentru cărășeni peste 50 de locuri de muncă disponibile atât la Reșița cât și în Caransebeș.
Cele mai multe locuri de muncă sunt în Reșița, unde angajatorii au pus la dispoziție aproape 30 de locuri de muncă. Dintre acestea, cele mai multe posturi sunt pentru asistent medical debutant, pentru care sunt t disponibile 18 posturi și 5 posturi pentru asistent medical principal.

La Caransebeș, angajatorii au pus la dispoziție 20 de locuri de muncă. Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile pentru tehnician electronică și lăcătuș montator mașini electrice.
Mai sunt disponibile posturi pentru electrician întreținere reparații, programator producție, inginer productie, magaziner, specialist în dmeniul calității, electrician instalații baraj, tehnician electronică, specialist în domeniul calității.

Persoanele interesate să afle mai multe informații despre locurile de muncă vacante în județ, pot accesa site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin, www.anofm.ro sau pot merge la sediul instituției situat pe strada Traian Lalescu, nr. 17 sau sunând la numerele de telefon puse la dispoziție: 0255.212.160, 0255.212.380, 0255.214.095. sau să trimită un pe email pe adresa caras-severin@anofm.gov.ro.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *