Pompierii cărășeni au obținut locul trei la Faza zonală a Campionatului de minifotbal – Cupa ASPR!

La ediția din acest an a Fazei zonale a Campionatului de minifotbal – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România, pompierii cărășeni au obținut locul trei. De asemenea premiul pentru cel mai bun portar a fost obținut de Ciobanu Andrei, de la ISU Caras-Severin.

Reprezentanții din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,SEMENIC” al judeţului Caraș-Severin au participat la etapa zonală a competiției de minifotbal – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România – ediția 2024. Competiția s-a desfășurat în municipiul Reșița.

Evenimentul sportiv a fost organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,SEMENIC” al judeţului Caraș-Severin împreună cu Asociația Sportivă Nera Reșița.
Competiția a reunit pe terenul de joc echipele reprezentative ale inspectoratelor pentru situații de urgență ale județelor Caraș-Severin, Alba, Arad, Hunedoara, Mehedinți și Timiș.


Clasamentul final al competiției este următorul:
Locul I – ISU Arad;
Locul II – ISU Hunedoara;
Locul III – ISU Caraș-Severin;
Locul IV – ISU Mehedinti;
Locul V – ISU Alba;
Locul VI – ISU Timiș.
Totodată, au fost acordate și premii pentru :
– Cel mai bun jucător – premiu care a fost obținut de Florea David, de la ISU Arad;
-premiul pentru cel mai bun portar -oferit lui Ciobanu Andrei, de la ISU Caras-Severin;
– Titlul de Fair-Play – care a fost obținut de ISU Timiș.

„Felicităm toți participanții și le urăm succes echipelor ISU Arad și ISU Hunedoara, calificate în etapa finală!„- au transmis reprezentanții din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,SEMENIC” al judeţului Caraș-Severin.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *