Prima înfrângere pentru rossoneri cu Flavius Stoican pe banca tehnică

 

CSM Reșița a disputat sâmbătă, în deplasare etapa a șasea din Liga a doua contra echipei Corvinul Hunedoara. Formația reșițeană a pierdut în fața echipei Corvinul și află la primul eșec cu noul antrenor pe banca tehnică, după două remize cu Miercurea Ciuc și cu Progresul Spartac.

 

Formația reșițeană de fotbal a disputat în deplasare etapa a VI-a a Ligii a doua cu Corvinul Hunedoara. Echipa CSM Reșița a avut parte de o înfrângere. Scorul final al meciului fiind de 2-0 pentru gazde.

Flavius Stoican și-a felicitat jucătorii după meciul eșuat cu Corvinul: ”Nu vreau să ne debusoleze un rezultat, i-am simțit pe adversari temători.”

CSM Reșița este la primul eșec cu noul antrenor, Flavius Stoican pe banca tehnică, după două etape în care a remizat. A fost 1-1 la Miercurea Ciuc și 0-0 acasă cu Progresul Spartac.

Flavius Stoican, a declarat după eșecul Reșiței la Hunedoara: ”Ca să fiu realist, a fost un meci echilibrat”.

Cel puțin în prima repriză, rossonerii i-au ținut destul de bine în frâu pe cei de la Corvinul. Stoican a scos în evidență greșelile echipei sale, cu toate că în timpul meciului a protestat pentru golul obținut de formația adversă lovitura liberă, scorul meciului devenind 1-0.
Săptămâna trecută a fost readus la Reșița Mediop Ndiaye, jucător care a a ctivat ultima dată la Concordia Chiajna. Flavius Stoican a declarat faptul că nu mai cere transferuri și se concentrează pe jucătorii pe care îi are. ”Preocuparea mea este să fac din ce am acum o echipă bună, solidă”

CSM Reșița are momentan 5 puncte în cont și este pe locul 15 în clasamentul Ligii a doua, dar riscă să fie întrecută de Campionii FC Argeș la finalul etapei.
Sâmbătă, de la ora 11:00, în runda a 7-a, rossonerii joacă pe teren propriu contra formației Concordia Chiajna, formație care se află în prezent pe locul 8, cu 8 puncte acumulate.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *