Primăria Bocșa și Sistemul de colectare SLC Timiș organizează campania intitulată Ziua Reciclării Deșeurilor Electrice în Bocșa!

Primăria Bocșa și Sistemul de colectare SLC Timiș organizează joi, 4 aprilie campania intitulată Ziua Reciclării Deșeurilor Electrice în Bocșa.

„Scapă de electrocasnicele de care nu mai ai nevoie!”-  Este mesajul organizatorilor unei noi campanii de reciclare a deșeurilor electrice la Bocșa.
Organizatorii se oferă să colecteze gratuit orice tip de electrocasnice de care oamenii nu mai au nevoie. Ziua următoare, pe 5 aprilie de la ora 12.00, va avea loc o tombolă cu premii pentru cei care au participat la eveniment. Tragerea la sorți va avea loc la Centrul de Colectare DEEE Reșița, pe strada Căminelor. Premiile includ un espresor de cafea, un blender de mână, 2 șurubelnițe electrice și 2 capete de duș cu filtrare.
Preluarea de la domiciliu a produselor grele sau voluminoase este gratuită, cu condiția programării la unul dintre numerele de telefon 0751 302 119 sau 0900 444 800 disponibil zilnic între 09.00-17.00.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *