Primăria Reșița recrutează medici și asistenți medicali pentru centrele de vaccinare!

 

În contextul procesului de vaccinare anti Covid 19, este obligatoriu ca acesta să se desfășoare în foarte bune condiții.
În acest sens, Primăria Reșița recrutează medici și asistenți medicali pentru centrele de vaccinare anti Covid 19 din capitala Banatului de Munte.
Persoanele interesate au doar două zile la dispoziție pentru a-și depune dosarul.
Primăria Municipiului Reşiţa recrutează personal medical pentru desfăşurarea procesului de vaccinare împotriva COVID-19 în centrele de vaccinare deschise în oraș. Persoanele interesate vor depune la registratura Primăriei un dosar cu următoarele documente (în copie):
BI/CI;
certificat de căsătorie (dacă este cazul);
diplomă de licenţă sau studii (diplomă de bacalaureat, studii postliceale);
certificat membru CMR/certificat de membru OAMGMAMR;
aviz de membru vizat pe anul 2021 şi asigurare malpraxis;
adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie sau de o unitate sanitară abilitată din care să rezulte că este apt de muncă.
Dosarele se vor depune în zilele de 10 și 11 martie, între orele 8.30 şi 16.00.
În ceea ce privește recrutarea personalului medical, se va avea în vedere necesarul din fiecare centru de vaccinare și disponibilitatea aplicanților în raport cu orarul de funcționare al centrelor, în ordinea depunerii solicitărilor.
Relaţii suplimentare se pot obţine la telefonul 0355 429 868 sau pe e-mail: educatie@primariaresita.ro, Direcţia Generală Învăţământ, Cultură, Tineret, Sport şi Culte, persoană de contact – Andreea Drugărin.

Post Author: Patricia Bușcu

Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *