Primarul Reșiței îl susține pe Romeo Dunca. Cum a rezolvat Popa problema avizelor medicale?


Ioan Popa îl sprijină pe Romeo Dunca și a postat o întâmplare din primul său mandat ce vizează „avizele medicale” eliberate cu foarte multă ușurătate de către diverși medici de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.
„În primul an de mandat, văzând că o parte din colegii de la Poliția Locală sunt supraponderali, am decis să inițiez un program de antrenamente cu un specialist. La primele 10-15 antrenamente am participat personal, apoi prins cu problemele din primărie, i-am lăsat singuri. După 3 luni antrenorul îmi spune ca din 65 de politiști, circa 25 au scutiri medicale. Recunosc în tabelul de mai jos o parte din medicii care au eliberat acele certificate medicale. Nu le-au servit, pentru ca ulterior am instituit teste fizice bianuale și astăzi poliția locală se împrospătează cu tineri/tinere de perspectivă. Rog pe aceasta cale medicii să fie extrem de atenți la eliberarea acestor certificate, pentru ca NU PUTEM SCHIMBA această țară decât împreună! Jos palaria pentru tenacitatea colegului meu, Romeo Dunca! Vom învinge!” a postat primarul Reșiței, Ioan Popa, pe pagina sa de socializare.

Mesajul de susținere vine după ce șeful Palatului Administrativ, Romeo Dunca, a vorbit, tot într-o postare pe o rețea de socializare, despre faptul că unii angajați de la Aquacaraș nu pot fi disponibilizați din cauza unor suspecte concedii medicale eliberate la „momentul potrivit”.

Citește și: Romeo Dunca îi ceartă din nou pe medicii de la Spitalul Județean de Urgență Reșița

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *