Program pentru toate gusturile reșițenilor la Cinematograful Dacia! Pe lista filmelor din această săptămână regăsim și celebrul „Titanic” care va fi difuzat în format 3D 4k

Cinematograful Dacia din Reșița pune la dispoziție săptămâna aceasta filme celebre, de toate genurile. Pe lista filmelor din această săptămână regăsim și celebrul „Titanic” care va fi difuzat în format 3D 4k.

 

Veste bună pentru reșițenii pasionați de filme. Săptămâna aceasta, Cinema Dacia a pregătit un program cu filme de excepție, pentru toate gusturile. Cele mai interesante dintre acestea sunt celebrul „Titanic” care va rula în aceste zile într-un format modern, 4k 3D dar și o producție cu 11 nominalizări la Oscar anul acesta. Este vorba de filmul „Orice, oriunde, oricând” .


Pe lângă că îşi consumă fiecare strop de energie cu mica ei afacere, Evelyn trebuie să facă faţă şi unui mariaj pe butuci şi crizei vârstei de mijloc ce bate la uşă. Şi soarta întregii lumi stă pe umerii ei, când o perturbare a multiversului o face să exploreze realităţi paralele!
„Magic Mike: Ultimul dans” este un alt flm interesant unde rolul principal îl are Channing Tatum în rolul lui Mike Lane care urcă din nou pe scenă după o pauză lungă generată de un faliment, ajungând să accepte diferite joburi de barman în Florida. Chiar dacă spera să fie un ultim dans, Mike ajunge la Londra împreună cu influenta Maxandra Mendoza (Salma Hayek) care îl ademenește cu o ofertă de nerefuzat. Chiar dacă totul este aranjat, Mike descoperă ce are cu adevărat în minte noua lui amică. Va putea el, împreună cu noua trupă de dansatori și dansatoare, să ducă la bun sfârșit ceea ce și-a propus?

Și cei mici se vor putea bucura de „Aventurile lui Pil”. O copilă curajoasă se deghizează în prințesă pentru a salva regatul și pe moștenitorul tronului. Pil este orfană și locuiește pe străzile din Roc-en-Brume. Ajutată de trei nevăstuici îmblânzite, ea fură mâncare de la castelul odiosului Tristain, uzurpatorul tronului. Într-o zi, pentru a scăpa de gărzile care o urmăresc, Pil se deghizează în prințesă. Fără voia ei, ajunge să participe la marea salvare a lui Roland, moștenitorul tronului, ajuns victimă a unei vrăji care l-a transformat într-un… pisipui (jumătate pisică, jumătate pui). Aventura va întoarce regatul cu sus-n jos și o învăța pe Pil că noblețea se găsește în fiecare dintre noi.
În plus, pe data de 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, cei care vin cu partenerul sau partenera la Cinema, plătesc un singur bilet.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *