Proiect de peste 3,1 milioane de euro pentru școlile din Reșița. Ce se schimbă în educația copilului tău?


Primăria Reșița a reușit să atragă peste 3,1 milioane de euro pentru educație. Municipalitatea a câștigat un proiect cu finanțare din fonduri europene prin care vor fi achiziționate echipamente IT pentru toate cadrele didactice și elevii din municipiu.
Sistemul educațional din Reșița intră într-o nouă etapă. Peste 15 milioane de lei din fonduri europene vor fi atrași pentru modernizarea infrastructurii IT a școlilor. Noul proiect are ca obiectiv îmbunătățirea infrastructurii TIC în domeniul e-educație. Prin acest proiect se achiziționează echipamente IT pentru toate cadrele didactice și elevii din municipiu. printre echipamente se numără: 7.255 de tablete de uz școlar pentru elevi, câte 534 de laptopuri, camere web și tablete grafice destinate cadrelor didactice, 100 de table interactive și 299 de smartboard clase curs.
Acest proiect, împreună cu restul finanțărilor obținute, dar și facilitățile oferite de municipalitate pentru elevi transformă Reșița într-un etalon al investițiilor dedicate sistemului de învățământ local”, a transmis primarul Reșiței, Ioan popa pe pagina sa de socializare.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *