Puya a trecut la o nouă paradigmă a carierei sale, odată cu lansarea piesei „Pe Val” [Videoclip oficial]

Puya a trecut la o nouă paradigmă a carierei sale, odată cu lansarea piesei „Pe Val”. Artistul a ales o abordare ca afară, cu o aplicaţie proprie de iOS şi Android, prin care este disponibil noul său album, „Aventurile Domnului Puy(a)”.

Puya continuă să se reinventeze, în vreme ce păstrează sinceritatea şi versurile care taie superficialitatea, care l-au consacrat. „Pe Val” are un videoclip simplu şi sincer, cu artistul prezentat la malul mării, „scuipând” rime despre prefăcătorie şi „noul val”. Fondatorul La Familia cântă despre hateri şi despre noua sa identitate, de familist şi de om care îşi păstrează valorile şi integritatea.

Nu se fereşte să pună pe versuri pierderea fratelui său, Alexandru şi ridică ochii spre cer, cu un tribut pentru familie şi divinitate. De producţia muzicală a noului single s-a ocupat Mahia Beldo, iar versurile sunt scrise de Puya. Clipul este regizat de Marian Crişan. E interesantă inversiunea dinspre finalul versurilor, „Ce e val trece ca un val”. Este o variantă uşor modificată a versurilor lui Eminescu din „Glossă”, „Ce e val, ca valul trece”.

Puya, pe numele său real Dragoş Gărdescu a lansat pe final de noiembrie albumul „Aventurile Domnului Puy(a)”. Artistul se prezintă cu o nouă identitate în faţa publicului, renăscut şi întors în cartierul Sălăjan în care a copilărit. Ne prezintă o paradigmă de nou + vechi. Pe de o parte se conectează la rădăcinile sale şi pe altă parte se conectează la noua generaţie prin aplicaţia Puya de pe iOS (link App Store) şi Android (link Play Store).

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *