Roxen lansează piesa Enemies, în colaborare cu Selin, artista de origine turcă

Fanii lui Roxen vor avea ce să pună pe repeat și în acest weekend, pentru că preferata lor a pregătit o nouă piesă, de data aceasta în colaborare cu artista de origine turcă, Selin. „Enemies” e o piesă despre iubire și întorsături neașteptate, despre cât de mult poți fi rănit atunci când iubești. Totodată, single-ul marchează prima colaborare a lui Roxen cu o altă voce feminină. Selin e o voce fresh, ce vine direct din Turcia, și cu un potențial imens pentru succes.

,,Piesa am facut-o într-o sesiune în Londra, cu Laurent, Joe și Hannah. A fost foarte tare, pentru că am scris împreună, am băut ceai, a fost un vibe foarte cool și totul a mers foarte ușor. A fost, cred că, cea mai colectivă sesiune pe care am făcut-o. Spuneam toți lucruri random pe care le transformăm în cea mai bună formă artistică și așa, a luat naștere piesa. Când am auzit că o să fac o colaborare cu Selin, m-am bucurat mult pentru că ea este foarte talentată, ea la rândul ei și-a scris strofa să fie piesa cât mai aproape și de sufletul ei. Cu Selin mă înțeleg foarte bine, vorbim și am devenit prietene. Prin această melodie s-a legat o prietenie, nu suntem ”enemies”, din contră, suntem friends.” spune Roxen.

Piesa a fost compusă de Roxen și Selin, alături de Laurent Carroll-Wilthien, Hannah Boleyn, Joe Killington, iar producția a fost realizată de Laurent Carroll-Wilthien.

,,A fost o reală plăcere să colaborez cu Roxen pentru această piesă. E super tare să lucrezi cu ea. Acesta este de fapt primul meu featuring, duet cu o artistă! Sunt super încântată! E uimitor cum muzica poate conecta automat oameni, care nici măcar nu s-au cunoscut înainte, să creeze ceva împreună.” spune Selin.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *