S-au aflat rezultatele la examenul de Titularizare! Un singur candidat a obținut nota 10

Primele rezultate de la examenul de Titularizare au fost publicate astăzi, la sediile inspectoratelor școlare și pe platforma dedicată concursului.

În Caraș-Severin, un singur candidat a obținut nota 10, 100 de candidați au obținut note între 7 și 9,99, 80 de candidați au obținut note între 5 și 6,99, iar un număr de 76 de candidați au luat note între 1 și 4,99.

Menționăm că au fost prezenți 327 de candidați din totalul de 402 înscriși, au absentat 75, s-au retras din examen 62 de candidați din motive personale și un candidat din motive medicale, iar 7 dosare au fost invalidate din lipsa adeverințelor de studii.

La nivel național, rata notelor peste 7 este 48,68% (în creștere cu peste 4%, față de rezultatele consemnate anul trecut, adică 44,47%.

De astăzi și până joi, 21 iulie, candidații nemulțumiți pot depune contestații, iar rezultatele finale se afișează în data de 27 iulie.

Încep apoi ședințele de repartizare în următoarea ordine:
– 29 iulie – ședința de repartizare a candidaților care au obținut note peste 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecție în acest an, pe posturi titularizabile, pe perioadă nedeterminată;
– 1 august – ședința de repartizare a candidaților angajați pe perioada viabilității postului, care au obținut note peste 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecție în acest an, pe postul pe care sunt deja angajați pe viabilitate, pe perioadă nedeterminată;
– 18-19 august – ședința de repartizare a candidaților care au obținut medii peste 7 la concursul din acest an, pe posturi netitularizabile, pe perioadă determinată
– 23-24 august – ședința de repartizare a candidaților care au obținut medii între 5 și 7, precum și a celor care au depus dosare de participare cu rezultate din anii anteriori, pe posturi netitularizabile, pe perioadă determinată.

La acest concurs național de angajare în învățământ, candidații care obțin note peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată, iar cei care obțin cel puțin nota 5, pe perioadă determinată.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *