Se fac pregătiri pentru o nouă ediție a competiției sportive Reșița Stairs Challenge. Evenimentul se află la cea de-a treia ediție în acest an

Mai este puțin timp până se dă startul celei de-a treia ediții a competiției Reșița Stairs Challenge!

Evenimentul se va desfășura pe data de 1 aprilie, tot cu cele 2 probe:
Este vorba de Proba Vertical – o urcare pe scări, cu finish La Stemă, 400m/+120m și Proba de 10 urcări (vertical loop), în circuit, 15 km/+1000m.
La ediția din acest an, se fac pregăriri pentru un număr de 200 de locuri dintre care, 50 pentru copii.

La Proba Vertical – o urcare pe scări, cu finish La Stemă, 400m/+120m, participă categorii de vârstă -Juniori 16-18 ani, Seniori peste 60 ani, Open, probe copii (sub 16 ani care pot fi însoțiți de părinți)
Proba 10 urcări (vertical loop), în circuit, 12,5 km/+1000m vor participa la această ediție  3 categorii de vârstă. Este vorba de concurenți cu vârste cuprinse între 18-40 ani,  între 41-55 ani, peste 56 ani.
Va fi o ediție fără taxă de participare.
În cadrul acestei ediții, este pregătită și o surpriză. Este vorba de un Bonus 500 lei,  pentru record de urcare pe scări (prima buclă).
Premiile  sunt generoase și constau în bani și produse de la sponsori.
Înscrierile pentru această competiție se fac online, pe www.resitatrail.blogspot.ro.

Kit celor care participă la competiție va fi compus din: număr cu cip, cronometrare, punct alimentare, foto, medalie finisher.

Organizatorii evenimentului sunt Asociația Bike Attack- Reșița Trail, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Reșița, Salvamont Caraș-Severin și Crucea Roșie Caraș-Severin.

Inscrieri:  https://resitatrail.blogspot.com/p/inscrieri.html Informații: https://resitatrail.blogspot.com/

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *