Smiley face ceva din nimic | Song About Nothing [Official video]

După o carieră de 12 ani plini de lansări de piese despre cele mai profunde teme cu putință, de la dragoste, prietenie, dor sau casă, Smiley lansează ”Song about nothing”, o piesă despre nimic, cu un clip filmat în Los Angeles, alături de versiunea sa 2D.

„Ideea cântecului este de a face ceva din nimic. Cu toții facem multe lucruri când spunem că facem nimic. Mi s-a părut o temă inedită și foarte funny, am căutat și am constatat că nimeni nu a făcut vreodată o piesă despre nimic, așa că am decis să abordez eu această temă nouă, nimicul care mereu înseamnă de fapt ceva.

Eu sunt și un mare fan al serialului „Seinfeld”, care este cel mai mai tare serial despre nimic, și mi-am dorit și eu să fac o piesă despre nimic care să spuna ceva și nu a fost simplu deloc, dar a fost foarte plăcut”, declară Smiley.

„Song about nothing” îl inițiază în lumea 3D a zilelor noastre pe Smiley în format 2D, o operă de artă bricolată cu grija de Dan Cattell, un artist din Philadelphia, pasionat de a transforma în realitate personaje 2D din animații și jocuri electronice. Smiley este primul om în carne și oase căruia îi face costumul cu versiunea sa 2D:

„Ne-am dorit să ilustram ideea de a fi 2D într-o lume 3D, iar eu sunt oricum pasionat de jocuri pe calculator, așa că aducerea în realitate a look-ului de joc mi s-a părut genială. Smiley 2D s-a dovedit a fi foarte cuceritor, a stârnit nenumărate reacții pozitive pe străzile din America, unde a fost filmat videoclipul. Se oprea lumea să facă poze cu el și să-l învețe diverse lucruri când îl vedea dezorientat”.

Clipul piesei „Song about nothing” a fost filmat de către o echipă de finlandezi stabiliți în America, în mai multe zone din Los Angeles, downtown, pe plajă, la ocean, lângă un stadion, iar filmările au început dimineața, la răsărit, și s-au terminat cu un dans haios pe plajă cu toate cele 30 de personaje care au jucat în poveste.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *