Stewardesa care a supravieţuit unei căderi de la peste 10.000 de metri fără paraşută [VIDEO]

În ianuarie 1972, un avion s-a prăbușit de la înălțimea de 10.160 de metri, într-o localitate din fosta Cehoslovacie (actualmente Republica Cehă). Lucru de necrezut, o stewardesă a supraviețuit prăbușirii avionului, care efectua un zbor pe ruta Stockholm-Belgrad.

Vesna Vulović (1950 – 2016) a fost o însoţitoare de zbor din Serbia care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă cădere fără o paraşută, fără a-şi pierde viaţa. Femeia, pe atunci în vârstă de 22 de ani, se afla la bordul cursei JAT Flight 367. La bordul avionului s-a produs o explozie, cel mai probabil cauzată de o bombă cu ceas, care a rupt aeronava în două în aer. Vulović a rămas blocată într-o secţiune din partea dinspre spate a avionului şi a căzut de la 10.160 de metri. Ea a fost singura persoană care a supravieţuit accidentului petrecut în 1972, iar cazul este considerat un miracol inexplicabil.

În urma căderii, Vesna a avut fractură de craniu, trei vertebre şi ambele picioare rupte. Pentru o vreme, însoţitoarea de zbor a fost paralizată de la mijloc în jos. Vulović a fost în comă timp de 27 de zile, dar apoi şi-a revenit.

La momentul exploziei, femeia se afla în zona de mijloc a avionului. La sol a fost găsită cu corpul unei colege peste ea. În cădere, corpul Vesnei s-a aflat în interiorul părţii de avion, iar capul afară. Nu a căzut din secţiunea respectivă deoarece corpul i-a fost imobilizat de un cărucior pentru servirea de mâncare şi băuturi.

Puteţi vedea mai multe „miracole” inexplicabile în clipul video publicat de The Richest pe YouTube.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *