Subvențiile AJPIS ajung la beneficiari

AJPIS Caraș-Severin virează banii pentru plata subvențiilor acordate în baza Legii nr. 34/1998 asociațiilor și fundațiilor române cu personalitate juridică, care înființează și administrează unități de asistență socială în județul Caraș-Severin. Într-un comunicat de presă al instituției se precizează:”Astăzi 23.02.2024, AJPIS Caraș-Severin efectueaza plata subvențiilor acordate în baza Legii nr. 34/1998 către asociațiilor și fundațiilor române cu personalitate juridică, care înființează și administrează unități de asistență socială în județul Caraș-Severin, în valoare totală de 254.799 lei, după cum urmează:
Fundația Humanitas Pro Deo Filiala Anina – Căminul pentru persoane adulte și vârstnice Anina (45.000 lei) ;
Fundația Humanitas Pro Deo Oțelu Roșu, pentru Centrul de Adulți și Bătrâni aflați în dificultate cu cazare (45.000 lei), pentru Casa de tip familial Tabita (7.000 lei) și pentru Centrul de zi pentru persoane cu problem special de sănătate HIV/Hepatită cronică(10.800 lei);
Biserica Greco Catolică Oravița pentru Centrul social Sfântul Iosif(28.000 lei);
Asociația Simieon și Ana Radimna pentru Centrul social Simion și Ana Belobreșca (27.354 lei) și pentru Centrul social Simion și Ana Radimna (16.645 lei);
Așezământul Monahal Social Tara Almăjului Bozovici pentru Căminul pentru persoane vârstnice Tara Almăjului(75.000 lei). ”
Trebuie cunoscut faptul că instituțiile sociale private beneficiază lunar de subvenții acordate de Agenția Județeană de plăți și inspecție socială în cazul în care se respecată anumite condiții acordate beneficiarilor.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *