Târgul „NeuWerk” la Bocșa

La Bocșa a avut loc la sfârșitul săptămânii tradiționalul târg ce se desfășoară în fiecare an atât primăvara cât și toamna. Este vorba de Târgul NeuWerk-ului unde au fost prezenți producători autohtoni cu produse tradiționale din toate zonele Banatului, agricultori, legumicultori dar și meșteri populari. Cu acest prilej, bocșenii au avut așadar ocazia să meargă să cumpere tot ce au nevoie pentru a-și umple cămările pentru iarnă.

 


La Bocșa s-a desfășurat renumitul Târgul de toamnă bocșean, NeuWerk. La târg bocșenii au avut de unde alege fiind prezenți numeroși producători autohtoni, cu o varietate largă de produse tradiționale din Banat, meșteri populari, legumicultori, producători de flori, producători de produse lactate, vin, țuică și pălincă.
A fost organizată de asemenea, și o expoziție de păsări mici ale crescătorilor cărășeni. La ediția de toamnă a târgului NeuWerk, oamenii curioși să vadă și dornici să cumpere au fost prezenți în număr mare.

Astfel pe parcursul a două zile, sâmbătă și duminică bocșenii au avut ocazia să aleagă, să deguste dar să cumpere tot ce e mai bun pentru a-și umple cămările.
În cadrul târgului a fost pregătit și gulaș și multe alte preparate, vizitatorii putând gusta acest produs culinar, mult apreciat.

Organizatorii au fost Primăria Bocșa, reprezentată de primarul Mirel Patriciu Pascu, Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură, cu sprijinul Direcției Județene Agricole Caraș-Severin.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *