The Motans ne duce într-o incursiune artistică prin noul videoclip al piesei „Invitat” | Videoclip Oficial

Primul clip din România realizat cu ajutorul inteligenței artificiale pe zona de style transfer este semnat de The Motans. Videoclipul piesei „Invitat” este unul atipic, dar original și artistic și reprezintă o inovație din punct de vedere tehnic. Acesta a debutat cu o viziune unică, pe care o putem asocia cu operele lui Pablo Picasso.

Noua piesă The Motans debuta cu două săptămâni în urmă, iar acum primeşte şi un material vizual care îi completează povestea. „Invitat” păstrează melancolia clasică a lui Denis Roabeş, cu versuri încărcate de tristeţe şi emoţie. E povestea clasică pe care americanii o numesc „the one that got away”. E vorba despre momentul când mergi la nunta celei care credeai că ţi-a fost aleasă cândva.

Videoclipul este unul unic în peisajul autohton, fiind primul realizat cu ajutorul inteligenţei artificiale şi a tehnicii style transfer. Bogdan Păun, regizor NGM explică procedeul pentru care a fost realizată această viziune artistică:

Style transfer prin CNN (Convolutional Neural Network) este o tehnică prin care se recompune o nouă imagine plecând de la una de referință și aplicând stilul pe imaginea conținut. Este pentru prima dată când folosim inteligența artificială într-un proiect media.

Rezultatul pe care l-am obținut cu The Motans – „Invitat” este un prim pas ce deschide o nouă etapă în aplicarea acestei tehnologii în următoarele proiecte. Și nu mă refer aici doar la Style Transfer, ci mă refer la o arie largă de produse ce ne pot eficientiza timpul în orice domeniu.

Piesa „Invitat” este compusă de Denis Roabeș, iar clipul este semnat de NGM Creative, regizor Bogdan Păun, DoP Alex Mureșan.
Melodia „Invitat” a fost lansată înaintea clipului și a adunat deja aproape 2,3 milioane de vizualizări pe YouTube. Cu un sound aparte, piesa vorbește despre iubire, dezamăgiri, despre jocurile vieții care uneori sunt ciudate și greu de înțeles. „Viața e un lucru foarte interesant. Îți mulțumesc pentru tot ce ai fost în viața mea. Ești un om minunat și îți doresc să fii fericită!”, spune Denis Roabeș.

Anul acesta The Motans pregătește un show unic, cu un concept suprarealist, primul concert de anvergură, un adevărat spectacol de lumini și proiecții. „The Motans Grand Concert” va fi cel mai grandios concert pe care artistul îl pregătește pentru toți fanii, dar și pentru cei care își doresc să ia parte la un show unic. Evenimentul va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din București. Din playlist nu vor lipsi piesa de debut „Versus”, care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte să ne fi născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*