Tragedie la Grădinari! O familie distrusă! (VIDEO)

Un grav accident rutier s-a petrecut vineri seara în localitatea Grădinari din apropiere de Oravița., În accident au fost implicate o mașină și un autocar. 2 oameni, aflați în autoturism, țoț și soție au pierit, iar fiica lor de 14 ani a fost rănită.

 

Tragedia s-a petrecut când tătăl copilei aflat la volanul mașsinii a pătruns în drumul național fără să se asigure și a izbit în plin autocarul. În urma impactului, mama de 49 de ani și tatal de 50 au murit pe loc și au rămas încarcerați îin autoturismul distrus. Pompierii din Oravița au intervenit rapid pentru recuperarea celor doi dintre fiarele contorsionate. Mașina lor s-a făcut praf.

”Este vorba despre o coliziune între un autocar și un autoturism din care au rezultat trei victime, doi adulți și un minor, dintre care doua victime adulte încarcerate. Acționează Secția de pompieri Oravita cu 1 ASAS, 1 SMURD, 1 ambulanță SAJ. Echipajul de pompieri acționează pentru descarcerarea celor 2 victime din autoturism, care sunt inconștiente”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *