Tragedie la Reșița (FOTO+VIDEO)

Prima zăpadă mai consistentă din această iarnă a adus și primul eveniment tragic. Un copil în vârstă de 14 ani și-a pierdut viața după ce mașina în care era împreună cu părinții a fost făcută praf. Un copac de pe marginea drumului s-a prăbușit peste mașina în care era o mama, tata și un copil în vârstă de 14 ani. Conform polițiștilor:” În această după-amiază, la ora 16.20, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în zona Minda un copac a căzut peste un autoturism.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, pe DJ 582, din direcția Cuptoare către Reșița, peste autoturismul condus de acesta a căzut un copac.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui minor de 14 ani, care a fost transportat de urgență la spital. Două ore mai târziu s-a anunțat decesul copilului.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.”

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *