Trupa Holograf a lansat azi piesa „Pierd înălțimea din ochii tăi” | Official Video

Holograf ne surprinde cu o nouă piesă intitulată „Pierd înălțimea din ochii tăi”.

„Pierd înălțimea din ochii tăi” este o piesă scrisă acum 2 ani, cântată doar în concerte și cunoscută de fani într-o altă versiune: pian şi voce, iar azi trupa Holograf a lansat în premieră videoclipul.

Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiind înființată la București în perioada 1977–1978, de muzicianul Mihai Pocorschi, fiecare dintre albumele lor conținând câteva cântece care au ajuns hit-uri în România. Formația este în continuare foarte activă și realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public.

În anii 1990 trupa și-a schimbat stilul într-un rock modern.

Printre cele mai cunoscute cântece realizate de Holograf sunt „Umbre pe cer”, „Singur pe drum”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Ți-am dat un inel”, „Undeva departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Vine o zi…”, „Viața are gust”, „Dragostea mea”, „Cât de departe”.

În ciuda unor zvonuri care afirmau că Holograf s-ar fi despărțit în 2015, conform propriului lor site web,[1] formația a concertat în Piatra Neamț în 12 mai 2015, la Sala Polivalentă. Dan Bittman își urmează în continuare cariera solo, cu noi piese, una dintre ele fiind „Și îngerii au demonii lor”, dar asta nu are nimic de-a face cu activitatea în cadrul grupului din care face parte începând cu anul 1985.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*