Un bărbat a murit carbonizat

Un bărbat de 36 de ani și-a pierdut viața noaptea trecută, după ce autoturismul pe care-l conducea s-a izbit de un stâlp și a luat foc. Bărbatul era singur în mașină și a murit corbonizat.  Și autoturismul a fost distrus în totalitate.

Conform polițiștilor:”Azi-noapte, în jurul orei 01.00, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că la ieșirea din comuna Târnova, un autoturism răsturnat în afara părții carosabile a luat foc.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 34 de ani conducea un autoturism, pe DJ 582 A, din direcția Târnova către Țerova, a lovit cu autoturismul un stâlp de electricitate aflat pe partea dreaptă a sensului de mers, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar bărbatul care se afla singur în mașină a rămas captiv în interior, fiind găsit carbonizat.

Din accident a rezultat decesul bărbatului de 34 de ani.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio o categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.”

Și pompierii prezenți la fața locului au transmis următorul comunicat: „Detașamentul de Pompieri Reșița a intervenit de urgență, azi-noapte, în jurul orei 01.15, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, la un incendiu al unui autoturism care era răsturnat în afara părții carosabile.
Autoturismul a ars în totalitate, în interiorul acestuia a fost găsită o persoană carbonizată.”

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *