Un vot gratuit la 24 de ore pentru un profesor român!

Suzy Manuela Praja, profesoara din România care predă la o școală din Statele Unite a ajuns în SEMIFINALELE Competitiei “America’s Favorite Teacher”. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul voturilor primite de la românii din toată lumea.

Suzy Manuela Prajea declara că, în momentul încheierii semifinalelor, aplicația s-a închis cu Suzy Manuela Prajea pe poziția 1. În continuare, Suzy Manuela Prajea are nevoie de voturile noastre la fiecare 24 de ore pentru a se clasifica pentru marea finală. Manuela Prajea declara că se află în acest moment în compeție doar pentru a face numele României și al educației din România cunoscut în SUA.
Mai mult, Manuela Prajea realizeaza un act de caritate, a delarat că premiul de $25,000 va fi donat ridicarii nivelului matematic al elevilor de la școala unde predă, școală afaltă într-o zonă defavorizată. Această declarație poate fi citită pe profilul ei de pe site-ul competitiei, acolo unde se votează încontinuare.

Competiția este acerbă și clasamentul se poate rasturnă în fiecare clipă datorită voturilor susținătorilor care se înregistrează permanent în aplicatie. Suzy Manuela Prajea are nevoie de votul tuturor pentru a ajunge în finală. Dacă doriți să sprijiniți acest excepțional profesor care se află în semifinalele celei mai populare competiții americane, America’s Favorite Teacher, competiție care durează de mai mult de două luni și care a început cu aproximativ 80 de mii de profesori de școală elementarăa, gimnaziu și liceu din sistemul public și privat american, în runde de votare în cascadă: Top 20, Top 15, Top 10, Top 5, Top 1, sferturile de finală, vă invităm să o susțineți în FIECARE ZI prin votul dvs gratuit la linkul de mai jos:

https://americasfavteacher.org/2024/suzy-prajea

După ce votațti, va trebui să vă confirmați identitatea cu Facebook pentru 1 vot sau cu cardul dacăa doriți să sprijinitț cu 2 voturi. Există și posibilitatea de donații în anumite perioade denumite LIMITED VOTE: 2×1 când puteți dona de două ori mai multe voturi decât suma donată care poate fi $10, $20, sau altă sumă.
Dacă aveți nevoie de un tutorial pentru cum să votaâi, urmăriți cele 2 minute video la link-ul de mai jos:

https://fb.watch/r_6seJThpW/

Caledarul competițtiei mai durează încă 2 săptămâni:
Semifinale: 17 mai 23 mai
Finale: 24 mai – 30 mai
Grand Prize Winner va fi anunțat pe 7 iunie 2024.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *